Nationale Voorleesdagen bij CultuurSpoor Best

Met allerlei leuke activiteiten

Voorleesontbijt voor peuters
Op woensdag 23 januari vieren we de start van de Voorleesdagen feestelijk met een voorleesontbijt voor peuters. Goed luisteren met een lege maag, dat gaat natuurlijk niet. Dus starten we met een overheerlijk ontbijt. Er zijn geen kosten aan het voorleesontbijt verbonden, maar aanmelden via receptie@cultuurspoorbest.nl is fijn. Het voorleesontbijt is van 9:00-10:00 uur.

Voorstelling voor jonge kinderen
Op zaterdag 26 januari zijn er twee voorstellingen geïnspireerd op het prentenboek ‘Een huis voor Harry’. Katton is een muzikale knutselvoorstelling over je eigen plekje zoeken en nieuwe vrienden vinden. Heel geschikt als eerste theaterervaring voor peuters en kleuters. Kom dus kijken, luisteren en spelen. Er zijn twee voorstellingen, een om 10.00 uur en een om 11.30 uur.

De kaartjes kosten €3,-en zijn verkrijgbaar bij CultuurSpoor Best tussen 10:00 en 17:00 uur.

Gratis vingerpoppetje bij inschrijving
De Voorleesdagen zijn een mooie gelegenheid om te ontdekken dat CultuurSpoor Best jonge kinderen veel te bieden heeft. Een grote collectieprentenboeken, maar ook boeken over hobby’s, liedjes, spelletjes en knutselen. Voor kinderen is het lidmaatschap gratis. De bibliotheek biedt kinderen die zich inschrijven een lief welkomstcadeautje aan: een vingerpoppetje in de vorm van kat Harry.