Gratis oefenen voor theorie-examen

Bezoekers van CultuurSpoor Best  kunnen vanaf maart 2017 gratis oefenen voor hun theorie-examen bromfiets, auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl.

Gratis oefenen voor theorie-examen

Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het oefenprogramma verwerkt. We helpen hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten. 

Het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl is beschikbaar voor iedereen die de bibliotheek bezoekt. Je kunt oefenen op een computer in de bibliotheek of op je eigen mobiel, tablet of laptop mits deze is aangesloten op het WIFI netwerk.

Een groot aantal mensen (meer dan de helft in 2016) zakt de eerste keer voor het CBR theorie-examen. Met het gratis aanbieden van het oefenprogramma theorie-rijbewijs wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. 

De samenwerking met Theorie.nl is in eerste instantie voor een jaar. Eind dit jaar wordt besloten of deze dienstverlening wordt voortgezet.