PRIVACYVERKLARING CULTUURSPOOR BEST, KORT

Hieronder vindt u de belangrijkste punten van de privacyverklaring van Cultuurspoor Best.

De volledige, uitgebreide versie van de privacyverklaring kunt u hier lezen.


Uw persoonsgegevens

Cultuurspoor Best verwerkt en beveiligt uw persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

De persoonsgegevens die Cultuurspoor Best verwerkt zijn:

  • voor- en achternaam;
  • geslacht;
  • geboortedatum;
  • adresgegevens (straat, huisnummer, postcode, wijk; woonplaats);
  • telefoonnummer;
  • e-mailadres;
  • betalings- en eventuele boete-informatie;
  • bankrekeningnummer (na toestemming, voor automatische incasso);
  • overzicht leenhistorie (na toestemming).


TOESTEMMING

Cultuurspoor Best verwerkt persoonsgegevens enkel met uw toestemming. U geeft die toestemming op het moment dat u lid wordt.

Als het lid 15 jaar of jonger is dan enkel met toestemming van een ouder of voogd.


DOELEN

De doelen waarvoor Cultuurspoor Best uw persoonsgegevens verwerkt teneinde u de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van haar diensten zijn:

  • het lenen van boeken;
  • het deelnemen aan muziek- of dansles;
  • het deelnemen aan cursussen;
  • het deelnemen aan bijeenkomsten;
  • het afhandelen van uw betalingen.


Inzien, corrigeren en verwijderen van uw gegevens

U hebt het recht uw persoonsgegevens

  • in te zien;
  • te corrigeren;
  • te laten verwijderen (recht op vergetelheid);


Het inzien van uw persoonsgegevens houdt in dat ze u in digitale vorm worden toegestuurd.

U kunt uw persoonsgegevens inzien en corrigeren op de volgende manieren:

  • voor de bibliotheek onder Mijn bibliotheek op de website van Cultuurspoor Best;
  • voor cursussen op de pagina Cursussen op de website van Cultuurspoor Best;
  • voor muziek en dans door contact op te nemen via info@cultuurspoorbest.nl of 0499-372609.


U kunt uw persoonsgegevens laten verwijderen door contact op te nemen via info@cultuurspoorbest.nl of 0499-372609.

Bij een verzoek uw persoonsgegevens in te kunnen zien, te corrigeren of te laten verwijderen vragen wij u een kopie van een identiteitsbewijs te overleggen. Ter bescherming van uw privacy verzoeken wij u op de kopie het burgerservicenummer (BSN) zwart te maken.

Wij zullen zo vlug mogelijk, maar uiterlijk binnen een maand, op uw verzoek reageren.

 

BEWAARTERMIJN

Cultuurspoor Best zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is voor de doelen waarvoor de gegevens worden verzameld. Aan het einde van de bewaartermijn worden uw gegevens gewist.


DELEN PERSOONSGEGEVENS

Cultuurspoor Best zal uw persoonsgegevens uitsluitend met derden delen indien dit nodig is voor de uitvoering van onze dienstverlening aan u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die in onze opdracht uw persoonsgegevens verwerken sluit Cultuurspoor Best verwerkersovereenkomsten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van deze gegevens. Cultuurspoor Best blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Cultuurspoor Best gebruikt cookies als een technische functionaliteit om te zorgen dat de website naar behoren werkt.

Voor het verzamelen van statistische gegevens over het bezoek van de website gebruikt deze Google Analytics. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker.


CONTACT- en overige GEGEVENS Cultuurspoor Best

Telefoon 0499-372609
E-mail info@cultuurspoorbest.nl

Raadhuisplein 30-32
5683EA  Best

KvK-nummer: 41087842

 

Functionaris gegevensbescherming

Ook al doen wij er alles aan om tevreden klanten te hebben, het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Als daarvoor geen of niet voldoende gehoor vindt via regulier contact met Cultuurspoor Best, zie hierboven, kunt u dit voorleggen aan de functionaris gegevensbescherming van Cultuurspoor Best. De functionaris voor gegevensbescherming zal uw verzoek vertrouwelijk behandelen.

Functionaris Gegevensbescherming
PrivacyAnders,
t.a.v. Michiel Wilhelm
michiel.wilhelm@privacyanders.nl
tel. 06-22117967

In uiterste instantie is het mogelijk om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/meldingsformulier-klachten.


Uitgebreide versie privacyverklaring

De volledige, uitgebreide versie van de privacyverklaring van Cultuurspoor Best kunt u hier lezen.